Noud, Jan & Karel zondag 9 September a.s. bij Horse-Event Deurne

Beste volgers,

Zoals jullie weten hebben Jan & Karel de hele reis gesmuld van ‘Havens’ producten.

Joris Kaanen, de directeur van Havens Diervoeders, is ook nog als invaller meegereden in de 9e etappe in Hongarije. Na zijn terugkomst in Nederland heeft Joris met zijn enthousiaste verhalen de ‘Academy Bartels’ in Deurne ook warm gekregen voor Noud, Jan & Karel en ‘Loop voor Leven’. De familie Bartels heeft ons uitgenodigd om op 9 september a.s. om 12.30 uur ‘op te draven’ in de BIT Arena tijdens het Horse-Event in Deurne. Wat houdt dit Horse-Event in?

Organisatie Horse Event

Horse Event wordt georganiseerd door Academy Bartels, bekend als thuisbasis en topsportstal van Tineke en Imke Bartels. Dit dynamische bedrijf draagt tevens zorg voor de organisatie van zowel bedrijfsevenementen als grootschalige publieksevenementen zoals Animal Event, Global Dressage Forum en het Rabo Talentenplan. Meer informatie vind je op www.academybartels.com. 

Contact:

De organisatie van Horse Event is te bereiken via: Telefoon: +31 (0)13-509 1666 E-mail: info@horse-event.nl 

Locatie Horse Event

Horse Event vindt jaarlijks plaats op het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne (Nederland). Op het 16 hectaretellende terrein liggen zeventien showpistes met informatieve stands, sfeervolle terrassen en cateringpunten. De clinics, demonstraties en lezingen vinden zowel binnen als buiten plaats. 

Adres:

Nederlands Hippisch Centrum Bruggenseweg 11a, 5752 SC Deurne 

Data en openingstijden

Vrijdag 7 september: 10.00 uur – 18.00 uur Zaterdag 8 september 09.00 uur – 18.00 uur Zondag 9 september 09.00 uur – 18.00 uur

Onderstaande advertentie is door Havens Diervoeders in vele ‘paardenbladen’ geplaats, ik ben toch wel een beetje trots dat hij daarvoor een foto van Jan en mij gebruikt heeft.

Wie weet zien wij u zondag ook in Deurne?

 

Één reactie op Noud, Jan & Karel zondag 9 September a.s. bij Horse-Event Deurne

  1. eliminar clausula suelo banco sabadell

    Lo elevado del suelo hacía previsible para el prestamista que las oscilaciones
    a baja no repercutieran en él”, concluye el juez.

Geef een reactie

*