Sponsoren & Steun

Om het project ‘Op weg naar Istanbul’ te kunnen realiseren heb ik veel steun gehad aan een vele vrienden en bekenden.

Ben Wensing is hierbij mijn steun en toeverlaat op het gebied van de techniek en het timmerwerk. Hans de Leeuw, zijn zoon Tim en Jaap Weijland helpen mij op het gebied van mijn computer, internet en alles dat daarbij komt kijken. Ik ervaar ook veel steun van Michel Jacobs,  die eerder al eens op zijn paard van Amsterdam naar St.Petersburg reed. Ik heb heel veel gehad aan Elly en Saskia Banning gehad als het om de paardrijlessen, adviezen hoe met paarden om te gaan en de inrichting van het hele paardengebeuren gaat. Zij zijn geweldig! Mijn lieve huisgenoot, vrouw en steun en toeverlaat MaJet en mijn kinderen ga ik zeker niet vergeten. Zij hebben mij altijd op de voet gevolgd.

Voorts wil ik een groep enthousiaste bedrijven en personen bedanken die het geheel heel erg compleet hebben gemaakt. Dit zijn onder andere Torsten Menzel van Roflexs Duitsland voor het beschikbaar stellen van een mobiele paddock. Ook de heer Joris Kaanen van Havens paardenvoeders wil ik hartelijk danken voor alle goede zorgen. Alvast bedankt allemaal voor die fijne steun!

Tot slot alle vrienden, bekenden, amazones, ruiters en chauffeurs die enthousiast en met mij de tocht gaan maken. Allemaal dank!


Geef een reactie

">

*